PREMOŽENJSKO SVETOVANJE

O podjetju

Sem Marija Irman iz Braslovč, rojena leta 1960. Po izobrazbi sem ekonomistka. Moja prva zaposlitev je bila v Hmezadu, kjer sem opravljala poklic programerke osebnih dohodkov. Nato sem več kot 10 let vodila finance trgovskega podjetja. Moj tretji poklic je poklic premoženjske svetovalke.

S premoženjskim svetovanjem sem se seznanila leta 2001. Leta 2002 sem postala samostojna podjetnica (Marija Irman s.p.) in sem opravila potrebne, z zakonom predpisane, licence. Februarja 2008 sem ustanovila podjetje za zavarovalništvo in zastopanje (IM IRMAN, d.o.o.).

Nenehno se izobražujem pri slovenskem svetovalnem podjetju, ki združuje priznane finančne strokovnjake iz Slovenije in tujine, ter sodelujem s tistimi domačimi in tujimi finančnimi ponudniki, ki imajo dolgoletno tradicijo uspešnega poslovanja in odličnih poslovnih rezultatov.

Moje svetovanje poteka izključno na priporočilo strank, kar pomeni, da me stranka, ki je z mojih svetovanjem resnično zadovoljna, priporoča svojim dobrim znancem, prijateljem, sodelavcem in drugim. Svetovanje je etično in zaupno. Svetujem na osnovi strankinih želja ter ji s svetovanjem (t.i. VIP-variabilni investicijski program) pomagam uresničiti njene srednje in dolgoročne cilje.

Menim, da je le informacija, ki jo dobimo ob pravem času, dobra informacija, še posebej, če jo izkoristimo takoj.

IRMAN MARIJA, premoženjska svetovalka
IM IRMAN, d.o.o.

IM IRMAN d.o.o., Braslovče 15, 3314 Braslovče, Matična št.: 2362180, Davčna št.: SI39529231, ustanovitveni kapital: 7500€, posluje preko SKB d.d. banke, TRR: 03117-1000256768